sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Lapaset valmiina

Käytiin tänään mummolla synttärikahveillä, joten tein viime yönä peukut lapasiin. Ekaan tein kavennukset vähän kökösti, mutta toinen oli sitten parempi. Niissä kyllä näkyi melko selvästi lankojen turha kiristely. Täytyy alkaa kehittämään noita kirjoneuletaitoja jatkossa.


Pitäs tehä itellekki jotku kirjolapaset, kun ne on paljon tavallisia lämpimämmät. Lankaverkko muodostaa aivan kuin tuplakerroksen lapasen sisälle. Mulla on sormet niin herkät jäätymään, että lämpimistä käsineistä on aina uupeloa. Pitää etsiä joku kiva malli.

3 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ihanat lapaset.Kuvio on tehty tosi hyvin, voit olla ylpeä itsestäsi=D
Itse en jaksa(laiskuuttani) nykyisin tehdä kirjoneuletta, kun pitää tosiaan olla niin tarkkana, ettei ala kirraamaan se lanka.Teen mieluummin yhdellä langalla jotain esim. palmikkoa.
Olen tosin joskus kouluaikana tehnyt kirjoneulepuseron, johon tuli nättiä tähtikuviota ja muutaman kirjoneulepuseron tyttärelleni, kun hän oli pikkuinen.

Pilvi kirjoitti...

Löysin tämmöisen... http://tuunaukset.vuodatus.net/blog/1725593 Olisko ideaa lapasiinkin tässä kuviossa? :D Siitä yhdestä lähikuvasta pystyy varmaan mallin näkemään... Mulla himottais tommosia mammutteja johonkin tehdä, vaikka muuten ei kirjoneule erityisemmin nappase.

annika kirjoitti...

No on kyllä nätit! Ja sinunko ensimmäiset? Vau. Minullakin on lapaset suunnitelmissa, mutta odotan seuraavaa junamatkaa, kun on aikaa paneutua hitaaseen neulomiseen. Muuten neulon lähinnä luennoilla, ja siellä voi neuloa pääasiassa aika yksinkertaisia asioita, jotta voi kuunnella samaan aikaan. Tsemppiä kirjotuksiin!